26 Nisan 2011

Keşke Gerçek OLMASA!

Perşembe  günü işler nasıl yoğun çalışıyoruz. Telefonlar susmak bilmiyor , eşim aradı. Annemin doktorlarından tanıdığımız biri var mı Genel Cerrah v.s. diye .  Özellikle Çapa ve Cerrahpaşa olması lazım dedi. Yok dedim kapattık telefonu. Meğer orda bir adam hiç yokken can çekişiyormuş.  :(((

Gazetelerde okuyoruz doktor ihmali ,ilgisizlik,sevk edilememe . Hastane hastane gezdirildi haberleri izliyoruz televizyonların Ana haber bültenlerinde. Ama yetmiyor ,düzenin değişmesi ve görmesi gereken gözlerin görmesi için yetmiyor.

O adam öldü... belki dün yada pazar akşamı izlediniz televizyonlarda haberlerini,şimdiye kadar unuttunuz bile. Ama bazen unutmamak lazım ,okuyup anlatmak ,ders çıkartmak lazım.

O adam daha 59 yaşındaydı. 3 tane çocuğu var ,gece gündüz bizlere hizmet ediyor taksi şöförlüğü yapıyordu. Taksim İlk Yardımda başında doktorsuz,hemşiresiz ailesinin haykırışları ile can verdi. sebebini mi merak ettiniz: Çünkü koskoca Taksim ilk yardımda onu ameliyat edecek ortam yoktu ve diğer hastaneler de sevk isteklerine RED cevabı verdiler.
Lütfen YAZIYI  okuyun.  Gerçekten ölmüşüz hepimiz ölen sadece o  değil....

2 yorum:

Bi yorumunuz varsa alırım.



Special design for Keşke Gerçek Olsa by GeCe