31 Ekim 2011

Klozet Kapağı

Evde benim gibi 1 den fazla erkekle yaşayan tüm bayanlar sanırım aynı dertten müzdaripler. Anladığım o ki erkeklerin genetikleri klozet kapağı ile barışık değil.
Acaba içinizden evde ki klozetin üzerine ;
DİKKAT !!
Madde 1: hangi amaçla kullanacağınızı tekrar aklınızdan geçirin.
Madde 2 : kullanacağınız  amaca hizmet edecek klozet aparatını kullanın unutmayın klozet kapağı maks. 150 gram ağırlığında serçe parmağınız ile kaldırabilirsiniz. Elinize yağışmayacağı garantidir.
Madde3 ,madde 4 derken en son
Madde 85 : TEBRİKLER ... Klozeti doğru şekilde kullandınız çıkışta ablanız\eşiniz den bonus şekerinizi almayı unutmayın.
yazmak gelmiyor mu ?
Başka çözümler de üretmeye açığım mesela alarm sistemi icat edebilirim :) Ya da her tuvalete girenin arkasından kapıda bekleyebilirim ki yaparım ,ama yapmak istemiyorum .
bu resim de  fena fikir sayılmaz bak gaza gelirler mi acaba ;


Haydi herkese iyi haftalar!
Kötü günleri 31 inde bırakalım ve yarın güzel bir Kasım ayına gözlerimizi açalım

4 yorum:

  1. ahahah ben bu konuda çok şanslıyım sanırım. resmen kocamın evde kapağı yukarıda bıraktığını hatırlamıyorum bile ama eve erkek misafir geldiğinde bırakıyorlar da nasıl gıcık oluyoruummmmm!!!

    YanıtlaSil
  2. NZN; tut o erkeği ,sakın bırakma gözün gibi sev ,sakla yakında türleri tükenecek :))

    YanıtlaSil
  3. temizliğin imandan geldiğini bilen ve batılılara tuvalet kültürünü öğreten bir milletin evlatları olarak bu gibi konularda misafir evindeyken ya da evimizdeyken daha hassas ve titiz olmamızda fayda var. kulak çınlatma durumuna bile gelinebilir :)

    YanıtlaSil
  4. Visam İzmir başta olmak üzere 1964'den beri klozet kapakları alanında faaliyet göstermektedir.

    YanıtlaSil

Bi yorumunuz varsa alırım.



Special design for Keşke Gerçek Olsa by GeCe