22 Mayıs 2015

Damla'nın Plakları

Her Cuma günü , tam 51 hafta 51 plak kaydı yayınladım #DamlanınPlakları başlığı ile. Çok seven de  oldu , tepki vermeyen de oldu. Birçok kişi Cuma sabahları yazıyı görmese nerede diye sordu :)


Uzun zamandır yayınlayamıyorum videoları , çok da soranlar oluyor. Emin olun ben de sizin kadar özlüyorum. Ama telif hakları kısmına takılıyorum. Youtube'dan da uyarı aldım bu konuda-zalımsın Youtube-.
Hala kaldırılmamış olanlar var , yukarıdaki Damla'nın Plakları başlığını tıklarsanız eski yazılara ve videolara erişebilirsiniz.

Anlayacağınız ya #DamlanınPlakları uğruna hapislerde sürünecektim ya da vazgeçecektim.

Vazgeçmedim!

Hayır hapse girmeye de niyetim yok. Aslında nasıl güzel yazı dizisi olurdu #DamlaHapiste :)

Şok! Şok! Şok! Ünlü blogger plak kayıtları ve okuyucuları uğruna hapse girdi. 

Vazgeçmedim demiştim ya hani , aynı tadı vermese de , yeni bir çözüm bulana kadar , kimseyi de sıkmadan İnstagram hesabımdan mini #damlaninplaklari yayınlarıma devam ediyorum.  Bugün bu videoları bloga koyabilir miyim acaba diye düşündüm ve işte buyrun ;


Çok daha fazlası için ; https://instagram.com/explore/tags/damlaninplaklari/

Mutlu bir hafta sonu dilerim ;)

15 yorum:

  1. Plakların tadı bambaşka... Bir kere başlayınca insan önleyemiyor kendini :) Devamı mutlaka geliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mertör; hem de nasıl! Plaklar,huzurla dolu ayrı bir dünya gerçekten :)

      Sil
  2. Bu yazı ile karşılaşıp videoları izlemem benim de plak sahibi olup gramofon almamı dile getiriyor. Ben çok beğendim. Bitmesin bence de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeşeren Yaprak ; beğenmene sevindim. Aklının köşesine düştüyse zaten çok yakın zamanda gerçekleştirirsin. İstanbul'da yaşıyorsan Antika Pazarından başlamanı tavsiye ederim. Onun da yazısı ; http://www.keskegercekolsa.com/2014/04/ferikoy-antika-pazar.html#.VV82imD0yu4
      Sevgiler,

      Sil
  3. Hemen plaklar için koştum instagram sayfana :) Çok güzel çok eğlenceli bir bloğun var hemen takipteyim :)

    YanıtlaSil
  4. tuuba krky; Gördüm , hoş geldin :))) Yaşasın plaklar ! Bak ne güzel insanlar tanımama neden oluyorlar:)
    Sevgiler,

    YanıtlaSil
  5. plak tam bir tutku, insan toplamaktan vazgeçemiyor... Çoğu zaman dinlemeye kıyamasam da verdiği haz hiç bir şey de yok :)

    YanıtlaSil
  6. Bloğunu henüz izlemeye aldım; ancak çoğunluk gibi ben de plaklardan çok hoşlanıyorum. Sanırım bize her şeyin temiz, masum, içten olduğu günleri anımsatıyor. O nedenle cazibesine kapılmaktan alamıyoruz kendimizi. Çok şey kaçırmamışımdır umarım.

    YanıtlaSil
  7. benim kızım tam bir plak tutkunu ve hep eski o taş plaklar..Zeki Müren, Müzeyyen Senar, ...Kendiside kanuncu..Yani kanun çalıyor(sonra okuyunca kanuncuda ne demek diye sordum kendime bi hahaaaa :):) ) Tam bir Türk Müziği hayranı..Bayılıyor ...Sanada mutlu haftasonları şekeriiimm:):)

    YanıtlaSil
  8. Plakların kraliçesinin sessizliğine ben de anlam veremiyordum ve sabırla bekliyordum... Soramadım sana da belki ruh halin uygun değildir diye... Böyle birşey beklemiyordum vallahi....
    Ama sen bu işe bir çözüm bulursun, eminim ;)

    YanıtlaSil
  9. Aaa işe bak :) Benim de var yayınladıklarım başıma bir iş gelmesin sakın :) Sen Instagram'dan da olsa paylaş mutlaka ben severek dinliyorum ^^

    YanıtlaSil
  10. instada oluyo he. bişi öğrendi sayende. damlaavludavoltaatarken :)

    YanıtlaSil
  11. Çok sevindim ya. Zira blogun ismini unutmuştum ve gerçekten üzülmüştüm. Takip ettiğim bloglara bakarken buldum. Biliyorum berbat bir okuyucuyum. Ama şu plaklar için bile nerede olsan bulurum.

    YanıtlaSil
  12. ahh ahh.. :(
    çok özlediğim, en özlediğim yazı dizisi.. :(

    YanıtlaSil

Bi yorumunuz varsa alırım.



Special design for Keşke Gerçek Olsa by GeCe