30 Haziran 2011

Cihangir de bir “ HAYAT”

 

Okulların kapanmasıyla beraber Can beyin anneanne tatili başladı. Bundan ilk başlarda pek memnun olduğu söylenemez ama şimdilerde alıştı. 

Bu ;iyi tarafından bakarsak bizim bekarlık günlerimizin başlangıcı demek Gülümseme  Sevgili ile eve dönüş saati gözetmeksizin keyif yapabilmek demek .

Pazar günü hadi dedik meyhane keyfi yapalım . Arkadaşlarımızın tavsiyesi ile Cihangir de Hayat a gittik.

Bembeyaz örtüler,tahta masalar,ve dantelli rakı  kadehlerine bayıldım resmen . İçerisi ferah  sıkmıyor sizi. İçerde garson kalabalığı yok. 2 sevimli garson gayet güleryüzlü servis var .

hayat

hayat meyhane

Bir koca tepsi meze geldi masamıza seçmemiz için. Sonuç : kendimizi kaybettik. Arkadaşlarımızın “Sakın ahtapotunu yemeden çıkmayın” uyarısına  uyup ahtapotlu ne varsa yedik . Masa 2 kere meze tabakları ile doldu boşaldı. Ana yemek almadık bile tıka basa doyduk .

Müzikler akşamın başında yunanca olsada sonradan Tanju Okan,Juanito nun sesini duyunca mekanı terketmez daha da zorlaştı.

Rakı kadehime bayıldığımı söylemiş miydim ? Dantellerine dikkat …

kadeh

Fikir edinebilmeniz için meze menüsünü de ekliyorum . Bence gidilesi…

hayat mezeler

Sizin de tavsiye edeceğiniz yerler varsa yazın lütfen …

2 yorum:

  1. oh ne iyi yapmissiniz,ortam güzel,kadehler ise harika birde hos sohbet esliginde mezeler afiyetler olsun,meze bile cidden doyurabiliyor insani bazi zamanlar...
    keyifli günleriniz bol olsun,sevgiler....

    YanıtlaSil

Bi yorumunuz varsa alırım.



Special design for Keşke Gerçek Olsa by GeCe