06 Aralık 2013

#DamlaninPlaklari 13


Benim için Tahta Masa
Haşlanmış Yumurta Kokusu ; Lise de  çömez çömez zorunlu stajımı yaparken sabah 6 da 87654 tane  haşlanmış yumurta soyduğum o kahvaltı salonunda üst sınıfların bangır bangır Ümit Besen- Cengiz Kurtoğlu dinliyor olmasından mütevellit ne zaman haşlanmış yumurta kokusu duysam "ayağı kırılmış o tahta masaaa" diye başlarım.

Pek Değerli Varlığımın Olası Sebebi ; Ümit Besen ile aşklarını yaşamış bir anne babanın ilk hormonlu patatesleriyim sonuçta.

Sınıf Farkı ; Etrafım "İşte bizde hafta sonu şehre indik " cümlesi kuran kurtlarla ay pardon insanlarla dolu. Bu türler  Türkçe müzik dinlemez. Ümit Besen desen , ekşimiş surat ne demek sana hemen hatırlatırlar. Bu burun kıvırmayı da yüksek sınıf olma hakkı olarak görürler. Ve dışarıdan bakıldığında farkında olmasalarda  çok çok komik görünürler.

Bağırarak Şarkı Söylemek ; Bak bu çok önemli. Ne zaman mutsuz olsam ,keyfim kaçsa açarım Tahta Masa'yı bağıra bağıra söylerim. Özellikle arabada çok zevkli oluyor ,tavsiyemdir deneyiniz.

En Komik Fotoğraf ; Geçen haftalarda Can'ın sınıftan bir arkadaşı bize oyun oynamaya geldi. Annesi de birkaç saat sonra oğlunu almaya geldiğinde ilk defa yüz yüze sohbet etme şansımız oldu , konu Memo ya (eşim) geldi.
- Aaa belki tanıyorumdur orada çalışıyorsa fotoğrafı var mı ? ,dedi.
-Can  babanın resmini getirsene masanın üstünden oğlum ,dedim.
Masanın üzerindeki 5 Memo fotoğrafının  içinden getirip kadının eline tutuşturduğu fotoğraf buydu;

Evet arkadaki Ümit Besen ...
Nasıl ama ilk izlenim :))))

3 yorum:

  1. ümit besen şarkıları dinleyip aşıkını yaşayan nesiliz biz ne var:)o yüzden hala aşığız :))))

    YanıtlaSil
  2. Harikasin yaa! :DBiliyor musun, suratimda kocaman bir siritma var su anda. Evet, artik biliyorsun. :P

    Not: Can'in secimini sevdim :))

    YanıtlaSil
  3. Sesli güldüm resmen :) Biz de ailece Orhan Gencebay dinliyoruz bazen, büyük oğlum okuldaki müzik ödevinde Batsın bu Dünya'yı söylemekte inat etmişti o yüzden :)

    YanıtlaSil

Bi yorumunuz varsa alırım.



Special design for Keşke Gerçek Olsa by GeCe