13 Kasım 2014

Yigit Arda'ya iy-İlİK lazım!

Ekim 2012'de losemi teshisi konulmus Yigit Arda'ya.
Tedaviler sonuc verdi , iyilesme surecine girildi derken Ekim 2014 de hastaligin tekrarladigini ogrenmisler.

Onceleri kosup oynayabilen bir cocukken son gunlerde agrilari sebebi ile  kivranan , aglamaktan yorularak uyuya kalan bir cocuk artik o.

Doktorlar tek carenin "Ilik nakli" oldugunu ve bunun icin de 1,5 ay vakitleri oldugunu soylemisler.

Peki biz ne yapabiliriz?
Aslinda cok basit.
Size en yakin Kizilay merkezini bu linkten bulup "Gonullu Kok Hucre Verici Formu" nu doldurduktan sonra sadece 1 tup kan vererek ise baslayabilirsiniz.
Gozardi etmeyin , ertelemeyin , usenmeyin, sadece 1 tup kan verin!


Hani surada bir cekilis \ mim yapsak kac yuz blogda yayinlaniyor o yazi , haydi n'olur bu yaziyi da yayinlayin bloglarinizda.
Durum tahmin ettiginizden cok daha acil. Varsa tanidiginiz gazeteci , burokrat ve hatta unlu birileri artik kim olursa lutfen seslerini duyurabilmeleri icin elci olun.

1 yorum:

  1. Nasıl üzülüyorum böyle hastalara kan veremediğim için.. Benim kan vermem yasak ama herhangi bir hastalığı olmayıp bu basit işlemi yaptıracak arkadaşlar duyarlı olsalar ne güzel olacak. Bizim başımıza gelmez nasılsa onlardan banane düşüncesiyle başkasına da yardım elini uzatmayan insanlara öyle acıyorum ki. Gelecekte kimin başına ne geleceği hiç belli olmaz. Rabbim tezden şifa olacak iliğin bulunmasını nasip eder inşallah.

    YanıtlaSil

Bi yorumunuz varsa alırım.



Special design for Keşke Gerçek Olsa by GeCe